Ta med din bedrift til oss

BarKollektiv er ikke bare en cocktailbar:

 

- Hos oss er mulighetene mange for deg og din bedrift. Vi kan legge til rette for kick offs, teambuilding events, produktlanseringer m.m. – for både mindre og større grupper. 

 

- Vi har seks storskjermer som passer ypperlig til presentasjoner, minigolf, dansegulv / mingleområde tidlig på kvelden, i tillegg til en kjellerstue med plass til ca. 15 personer (som også har storskjerm + Playstation 4).

 

- Vi serverer mat til kl. 22.00 tirsdag t.o.m. lørdag, og er nok best kjent for våre saftige hamburgere. Se menyen vår her!

 

- For grupper på minimum 15 stk, har vi også en selskapsmeny. Her må bestillingen legges inn tre dager i forveien, så vi får handlet inn alle råvarer i god tid.

Minigolf

Minigolf er et sosialt spill som passer for alle. 

 

Firmafester, kick offs,  julebord. Dette er bare noen av mange festlige lag, hvor minigolf kan være gnisten som virkelig setter fyr på festen. 

  

 

 

 

 

Lansering & Kick off

Skal du lansere et nytt produkt i markedet eller internt i bedriften?

Da er det viktig å gjøre det med brask og bram!  På BarKollektiv har vi seks storskjermer som er perfekte å bruke når du har noe nytt å vise frem. Lyd og bildekvalitet er prima, så hos oss blir budskapet ditt både sett og hørt!

Selskapsmeny

For grupper på minimum 15 stk. kan vi tilby en selskapsmeny med tapas og diverse fingermat. Les mer her!

DJs

På BarKollektiv liker vi god musikk. Vi hyrer inn noen av Bergens fineste DJs i helgene. Følg oss på Facebook og Instagram for oppdateringer.