Minigolf

Minigolf er spillet som passer for de fleste anledninger: Date, jentekveld, guttekveld, firmafest, julebord.

Øl, cocktails, vin eller Champagne; minigolf passer til det meste! Det er veldig sosialt og kan spilles av mange personer samtidig.

 

Priser

 

- Drop in-spill:100,- p.p per runde 

 

Vi har en 9-hulls minigolfbane, samt et velfungerende kølappsystem, som gjør at evt. ventetid ikke trenger å bli særlig lang. Et hett tips er å reservere et vanlig bord og kjøpe seg en forfriskning i baren, så kan man sette seg ned og kjenne at konkurranseinstinktet våkner mens du venter på din tur.

 

Reservasjon

Alle skal få spille minigolf derfor er dette et drop-in spill. Hvis det ikke er ledig; skriv dere på ventelisten i baren og dere får spille så fort det blir deres tur:-)

 

Offisielle regler - Kortversjon
 
1. Hver bane skal spilles med 1 minigolfkølle og 1 ball p.p, maks 5 personer.

2. Det gjelder å slå ballen i hullet på så få slag som mulig, ett slag teller 1 poeng.

3. En spiller har maks 7 forsøk på å få ballen i hullet. Hvis dette ikke går, skal spilleren noteres for 7 på banen, og har da avsluttet banen.

4. Ballen skal spilles fra et valgfritt sted i startfeltet.

5. Hopper ballen av banen er det to muligheter og spilleren kan velge selv 1) legges tilbake i startfeltet, 2) legges ballen inn så nært ballen hoppet ut, som mulig.

6. Det gis ikke straffeslag hvis ballen hopper ut av banen.

7. Når runden er avsluttet (alle 9 hull) telles antall slag, og spilleren med laveste antall slag har vunnet. PS; ballen låses inn på hull 9 så husk å avslutte på hull 9.